O proizvodima

Prije naručivanja proizvoda potrebno je poslati upit o raspoloživosti istog.

Proizvodi su ručno izrađeni, od visoko kvalitetnih materijala. Satenske trake su dvostruke što doprinosi eleganciji i punini mašne. Karton koji se koristi pri izradi je specijalni s pearl efektom (sjaj).

Većinu proizvoda sam dizajnirala osobno. Ostatak je dizajn mladenaca.

Izmjene na proizvodima i dizajn prema vašoj želji

Ako želite nekakvu izmjenu na proizvodima, napišite mi što želite izmjeniti kako bi vam mogla reći mijenja li se cijena ili ostaje ista.

Sve su promjene moguće ako su dostupni materijali i ako je tehnički izvedivo.

Možete poslati i konkretnu sliku i pitati kako može biti jeftinija.

Proizvod “uživo” i “na slici”

Postoji mogućnost da boja proizvoda nije ista uživo kao i na slici. To se najčešće događa kod proizvoda krem boje (bež, ivory) gdje na slikama izgleda kao da je žute boje.

Cijene

U opisu proizvoda pronaći ćete cijene. Cijene su određene prema količini proizvoda. Izražene su u hrvatskim kunama (HRK). Cijena koju vidite je finalna cijena, nema skrivenih troškova. Tisak i grafičku pripremu NE PLAĆATE posebno.

Većina pozivnica i/ili zahvalnica se mogu prilagoditi jednostavnijoj izradi što znači da mogu biti jeftinije. *Etui pozivnica je u pravilu skuplja od preklopne. Ako želite da vaša pozivnica izgleda poput neke od etui pozivnice, koja vam košta puno, mogu vam izraditi istu takvu preklopnu. To će vam znatno smanjiti cijenu.

Ponekad višu cijenu određuje i nekakav detalj koji košta puno npr.cirkon, ako se on zamijeni s nekim jeftinijim cirkonom cijena pozivnice će biti manja.

Rado ću izraditi i nešto što želite, a još nisam imala u ponudi.

Osim cijene proizvoda plaćate dostavu ukoliko nećete preuzeti osobno.

Pitanja šaljite na adavjencanje@gmail.com

Tisak i grafička priprema

Tisak i grafička priprema se NE NAPLAĆUJU posebno.

Narudžba uzoraka

Besplatno možete naručiti po jedan uzorak pozivnice, zahvalnice, revera i narukvice.

Ako se ne možete odlučiti između 2 ili više proizvoda stavite napomenu u poruci pa ćemo se dogovoriti na koji način  bi vam mogla poslati više njih.

Uzorci se rade na vaš zahtjev, tako da mogu odmah napraviti izmjene na proizvodu, ako ih želite. Ako imate spreman tekst mogu odmah i njega pripremiti tako da dobijete potpuno gotov uzorak. Rok izrade uzoraka je 3-5 radnih dana.

Uzorke šaljem i u inozemstvo.