Osobni dolazak

Ako želite doći sa mnom na razgovor i pogledati sve proizvode, trebali bi se dogovoriti za termin. Kad se dogovorimo poslat ću vam upute i adresu.

Kako naručiti

Narudžbe primam isključivo u  pisanom obliku putem košarice na ovoj stranici,  kontakt formulara, e-maila adavjencanje@gmail.com ili Facebook stranice Pozivnice za vjenčanje Ada dizajn.

Ako vam je lakše nešto objasniti nego napisati, prilikom slanja poruke navedite svoj broj mob pa ću vas nazvati (prvo mi pošaljite poruku s dolje navedenim podacima).

U narudžbi obavezno navedite vrstu proizvoda koji želite (slika ili link slike je poželjan), količinu koja vam treba, kad je vjenčanje, do kad bi željeli imati proizvode te koje izmjene želite na proizvodu (npr. boja mašne, sa cirkonom….). Napišite pitanja i napomene, ako ih imate.

Javiti ću vam se čim zaprimim upit i odgovoriti na sva pitanja.

Predlažem da imate spreman tekst za pozivnicu i/ili zahvalnicu kako bi što prije krenuli s izradom. Tekst mi pošaljite u wordu ili sličnoj aplikaciji. Provjerite jeste li točno napisali nazive crkve i  restorana. Prije tiska vam šaljem sliku teksta prilagođenog pozivnici da vidite jel vam sve ok, ako nije promijeniti ću ono što želite.

Rok izrade

Ovisno o količini, težini izrade proizvoda i dostupnosti materijala rok izrade je od 10-20 radnih dana. Ukoliko vam je jako hitno i želite što prije dobiti pozivnice molim vas da to naznačite prilikom narudžbe. Ukoliko situacija dozvoljava ubrzati ću izradu.

Čim se dogovorimo što želite utvrditi ćemo datum do kojeg će narudžba biti gotova. Ako vam šaljem poštom uračunajte još dodatna 2-3 dana.

Kada je narudžba zaprimljena

Narudžba je zaprimljena kad se detaljno dogovorimo oko prethodno navedenog (pod “Kako naručiti” i “Rok izrade”) te nakon uplaćene akontacije (30% od iznosa narudžbe).

Treba vam još nekoliko dodatnih pozivnica nakon što ste već dobili svoju narudžbu

Ako vam zatreba još dodatnih pozivnica (ili bilo kojeg proizvoda) za naknadne goste možete ih naručiti po istoj cijeni kao i prethodne  (plus troškovi dostave ). Naknadno naručeni proizvodi će biti gotovi za 3-5 radnih dana.